dinsdag 25 juni 2013

We zijn bijna weg!

Beste Jinners, Beste ouders, 

De examens zijn eindelijk achter de rug en de vakantie kan van start gaan. Dit betekent dus ook de start van ons fantastisch buitenlands kamp. Volgende week maandag is het zover! Het doel van deze mail is om nog eens even enkele dingen op een rijtje te zetten die zeker en vast nog in orde gemaakt moeten worden voor het vertrek:

·       Carpoolen: gezien we met 28 personen zijn, en we nog niet voldoende vervoer hebben, vragen we om nog eens te bekijken of het mogelijk is heen of terug te rijden naar de luchthaven van Eindhoven, en dit in te vullen op de doodle. http://www.doodle.com/ur5z4rv3wac4w5d 
      We spreken maandag om 12.30h aan het college af.

·       Uniform: vergeet niet het uniform te voorzien van een België-lintje (te verkrijgen in de scoutsshop)

·       Documenten: zeer belangrijk is dat alle documenten in orde zijn voor we vertrekken, en dat dit zeker nog eens goed nagekeken wordt:
o   Identiteitskaart
o   Eurocrosskaart (mutualiteit)
o   Reistoelating voor minderjarige: te verkrijgen op het gemeentehuis
o   Medische fiche
o   Graag vragen we dat er van de identiteitskaart, reistoelating en eurocrosskaart een kopie wordt voorzien, zodat de leiding deze kan bijhouden.
·       Alle documenten kunnen teruggevonden worden op de blog: www.lodlavki.be/portugal

      Ook mag niet uit het oog verloren worden dat we redelijk snel na onze terugkomst op groot kamp vertrekken:

·       Fiets: best dat deze deze week al nagekeken en in orde gemaakt wordt, zodat we pannes kunnen vermijden. Kritische punten:
o   Remmen: fatsoenlijke remblokjes voor de afdaling
o   Banden: voldoende profiel, voorzie liefst ook een herstelkit of reserveband
o   Versnellingen
o   Bagagedrager + fietstassen
o   Fietshelm

·      Bagage: omdat de schouwing voor groot kamp plaatsvindt de dag dat we terugkeren, zullen jullie dus de bagage de dag van het vertrek met de fiets (14 juli) moeten meebrengen, wij voorzien hiervoor vervoer. Omdat we echter niet oneindig veel plaats hebben, vragen we om op de schouwing van 11 juli alvast jullie veldbedje, slaapzak en een deel van de bagage mee te geven met iemand anders.

     Voor verdere inlichtingen verwijzen we graag naar onze blog (www.lodlavki.be/portugal), hier zullen de komende dagen zeker nog updates geplaatst worden.
Uiteraard is de leiding ook altijd te bereiken per gsm/email.

Een stevige linker,
De Jinleiding

Geen opmerkingen:

Een reactie posten