woensdag 10 juli 2013

Back to the start

Deze ochtend begon eerder teleurstellend met mist en regen. Dit maakte het vertrek uit Peniche minder zwaar want het was een fantastisch verblijf. Zoals dat wel vaker gaat aan zee, klaarde het al snel op, dit had Duncan ook voorspeld. Nadat de zwijntjes hun nest hadden opgeruimd kwamen Duncan en de andere surfdudes ons ophalen met echte surfbusjes. Gedurende de rit kregen we weer de meest fantastische surfverhalen te horen.

In het treinstation van Obidos nuttigden we onze zelfgemaakte top broodjes. Na enige tijd treintje rijden kwamen we aan op onze tussenstop. Gelukkig moesten we niet wachten op de overstap want de trein stond ons al op te wachten. De airco in deze laatste trein werkte gelukkig uitstekend en dus kon iedereen eventjes zijn oogjes dicht doen.

Bij de aankomst in Lissabon bleek het klimaat terug 'normaal' te zijn: 30 graden in plaats van 40. Enkele metrohaltes pendelen en we waren weer op het vertrouwde Praça do Comercio. De hostel bleek gelukkig op enkele meters van de Praça te liggen. Iedereen was aangenaam verrast, we werden verwelkomd door airco en Apple computers. De kamers waren lekker koel en de regendouches vielen ook onmiddellijk bij iedereen in de smaak. Nadat iedereen zich opgefrist had konden we souvenirs en aandenkens gaan kopen voor het thuisfront.

Nu zitten we in de hippe bar van de hostel met een fris drankje op ons menu met frango piri-piri te wachten. Laten we hopen dat dit eten een volwaardige afsluiter is van het buitenlands kamp.

Morgen gaat het vroeg dag worden zodat we op tijd op de luchthaven aankomen zodat we jullie zeker rond half zeven in de armen kunnen vliegen! De ouders die ons komen ophalen kunnen best de blog regelmatig checken. Voor het inchecken posten we zeker nog een update over de vlucht.

Hieronder vinden jullie nog wat leuke foto's van vandaag:









































Geen opmerkingen:

Een reactie posten